Jag badar, å badar, å badar

Okej, nu överdrev jag. Jag har inte badat tre gånger, men i morse badade jag och när vi hade förtöjt badade jag igen. Det är 22,5 grader i vattnet. Det vet jag för att jag köpt en badtermometer. Det känns så otryggt att bada utan badtermometer.

Under dagens segling fick jag dock inte se solen så mycket. Gullefjunet får nämligen inte vara i sittbrunnen utan flytväst och då väljer hon oftast att gå ner under däck. Fast hon vill inte vara därsjälv och jag är ju inte lika kompetent på att segla som maken så då blir det jag som får sitta där nere och trycka. Det är skitvarmt under däck. Som pricken över iet beställde gullefjunet köttbullar och makaroner till lunch. När jag stod där vid gasspisen och stekte köttbullar tror jag minsann att temperaturen närmade sig 40 grader.

Nu kan jag tyvärr inte sitta här och berätta saker för er längre. Jag har blivit beordrad att komma iland och dricka vin. Det är kaptenen som bestämmer så jag måste göra som maken säger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *