Jag ber om ursäkt för att jag har jobbat

Det här med att jobba är ju lite extra jobbigt när man har ett nytt jobb. Man måste vara så alert och uppmärksam och trevlig hela tiden att man är helt utmattad när man kommer hem. När man har jobbat in sig på jobbet kan man ju sluta med de där jobbiga sakerna och bara jobba.

Jag har i alla fall varit helt utarbetad varje kväll den här veckan så jag har inte orkat blogga ens när det har hänt något bloggvärt. Igår skar tex maken falukorvskivorna alldeles för tunna och det skulle jag ju ha kunnat skriva ett femhundra ord lång blogginlägg om ifall jag hade orkat. Korvskivor ska vara dubbelt så tjocka som maken skär dem och det har jag sagt till honom säkert 30 gånger genom åren men han fortsätter ändå skära tunna korvskivor som inte alls smakar lika bra som tjocka korvskivor.

Nu är det dock äntligen fredag så att man kan let your hair down.

Lilarosa peruk

Om jag hade varit lite yngre och piggare skulle jag ha tagit min frilla och gått på disco, men nu tror jag att jag nöjer mig med att sätta mig i soffan.

One thought on “Jag ber om ursäkt för att jag har jobbat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *