Jag borde ha börjat med öronen tidigare

De här kattöronen alltså. Svansarna är inget problem. Jag har i och för sig inte börjat med svansarna än och klockan är halv tolv och kalaset är i morgon. Men svansarna behöver jag bara klippa i lagom längd och sy några styng, så det känner jag att jag kan fixa 10 minuter innan kalaset ska börja.

Öronen däremot. Jag har diadem, tyg, flingpaketskartong, en limpistol som jag inte vet hur den funkar och en sax. Men jag har ingen plan. Jag klipper kartongöron på måfå och har ingen plan för hur jag ska gå till väga för att limma fast tyget eller vad bästa sättet att fästa dem på diademen är.

Det sämsta att sakna är en plan. Om man inte har tyg kan man ta svart papper och om man inte har svart papper kan man måla pappret svart. Om man inte har flingpaketskartong kan man ta pastapaketskartong. Om man inte har en limpistol eller om man inte får den att funka kan man ta limstift eller tejp.

Men när man inte har någon plan då är man lite körd. Fucked som de säger i England.

Å om morsan hade varit här skulle hon ha sagt att jag har världshistoriens sämsta sax. För hon skräder inte orden när det gäller saxar. Å hon skulle ha haft helt rätt. Den är helt oduglig att klippa kattpälstyg med.

Finns det någon katt som typ Pelle Svanslös fast utan öron? Typ katten Örjan Öronlös som jag kan säga till ungarna att vi leker imorgon? I brist på plan A behöver jag en plan B just nu!

20150912_211507

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *