Jag följer en stjärtskåra

Jag ägnade gårdagen åt att lära mig Instagram. Jag tryckte på en knapp som hette ‘Utforska’. Då kom det upp en massa bilder man kunde välja på. Där fanns det en blå stjärt. Ungefär som en smurfstjärt fast det var en fullvuxen kvinna i blå träningstights.

Den var jag ju tvungen att titta på. När jag tryckte på bilden var det inte ett foto utan ett filmklipp. Den blå stjärten rörde på sig. Först gjorde stjärten step ups på en bräda fram och tillbaka medans jag satt där och kollade stjärten rakt in i skåran, med tyg och allt. Inte helt rakt in, lite från sidan mer, men man såg klart och tydligt att den blå byxan skar in som en långkalsongs-stringtrosa.

Sedan böjde stjärten sig ner och började flänga benet upp och ner. Först det ena och sedan det andra. Då fick jag en ännu djupare inblick ner i stjärtskåran. Jag vill poängtera att hela tiden när jag satt och tittade ner i stjärtskåran så hade stjärten sina blåa byxor på sig. Jag hade inte hamnat på någon porrsida. Jag tror att stjärten visade upp någon sorts träningsövning. Jag är inte helt säker på vad filmklippets budskap var men jag tolkade det hela som att om jag gör step ups och bensvängningar med den stjärt-putningen kan jag också få en blå byxa långt upp i röven.

Jag önskar att jag kunde länka filmklippet men jag har inte lyckats lära mig hur man gör. Som ni säkert förstår var jag i alla fall tvungen att följa den blå stjärten på Instagram. Utifall att det kommer fler stjärt-filmer. Stjärten hade nämligen även på sig en BH. Jag är intresserad av att få veta om stjärten även har ett ansikte? Stjärten hette misslisamorales.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *