Jag försöker köpa tid

Jag gjorde en deal med bloggaren/bloggläsaren Lisa om att hon skulle titta på ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar och jag skulle titta på en film som hon valt ut. Hon har väldigt konstig filmsmak.

Det här var flera veckor sedan och Lisa nappade med en gång och tittade på ett avsnitt av Fruarna. Hon gillade det inte. Hon kallar Gunilla för Cruella deVille utklädd till Janice i Mupparna. En inte alls tokig liknelse.

I gengäld skulle jag då titta på en film som hon valt ut – Faster Pussycat Kill! Kill! från 1965. Jag lokaliserade filmen på YouTube och började titta.

Filmen börjar med att tre strippor dansar medan en karl sitter och ropar “Go, go”. I nästa sekund kör stripporna var sin bil i halvöknen. Helt plötsligt stannar den ena och kastar sig i en sjö. Strippa nr två följer efter och kvinnligt vatten-slagsmål utbryter. Stripporna kliver upp ur vattnet och fortsätter slåss i sanden. Sen körde de ett chicken race. Filmen innehåller även viss dialog.

Längre än så här kom jag inte i filmen. För stripporna slogs så som jag föreställer mig att män som drömmer om lesbiskt sex önskar sig att kvinnor ska slåss innan de sliter kläderna av varandra. Då började jag undra om den här filmen skulle innehålla en lesbisk sexscen.

Så jag pausade filmen för att konsultera IMDb om vad det egentligen var för film jag satt och tittade på. The parents guide på IMDb informerade mig om att “Main characters wear outfits that emphasize their female form and give focus on their breasts (prevalant cleavage visible throughout).” men att filmen inte innehåller några sexscener.

Jag kom i alla fall inte längre i filmen just då. Jag tänkte att jag skulle titta klart en annan dag. För man ska ju hålla det man lovat, och Lisa tittade ju på ett helt avsnitt av Hollywood-fruar. Det har bara inte blivit av ännu att jag tittat klart.

Så jag lämnade en kommentar på Lisas blogg att jag inte hade glömt av filmen, och att jag snart ska titta klart. Då svarade hon att det tagit mig så länge att snart skulle hon påtvinga mig ränta och att jag skulle bli tvungen att titta på TVÅ av hennes filmer.

Då tänkte jag att om jag bloggar litegrann om filmen och länkar till Lisas blogg så blir hon kanske glad, och då kanske hon slutar prata om ränta i form av två filmer. Jag vet inte om jag klarar av två filmer. Så om ni klickar in hos henne och hälsar på kanske jag köper mig några veckor till att ta mig igenom den här filmen. Ni kan ju tex läsa om hennes mentala hälsa.

Jag återkommer med ytterligare viktig information om filmen när jag har tittat klart.

2 thoughts on “Jag försöker köpa tid”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *