Jag har alltid varit ett stort fan av Sean Banan

Därför är jag väldigt exalterad över att han är gästartist på avslutningsshowen på den danskurs jag just har anmält gullefjunet till för vårterminen.

Hon fick välja kurs själv. Jag sa “Tyckte du att det var kul med simskolan? Skulle du vilja göra någon ny grej till våren? Vad tycker du skulle vara roligast – simning, dans, cirkusgympa eller teater?”.

Gullefjunet sa teater så jag kollade på teater.

“Teater it is, låt mig leta reda på teater. Klockan 10 på lördagsmorgnar? För 1700 spänn??!! Det är bra med gymnastik också, skulle du inte vilja lära dig att hjula klockan tre på söndagar? Eller dans? Klockan ett och flera hundra spänn billigare. Kolla här Sean Banan kommer på avslutningen!”

Hon bara “Vem är Sean Banan?”.

Så jag letade fram Sean Banans Copacabanana på YouTube också letade jag fram ett klipp med Cirkusgympa när ettåringar misslyckades med att slå kullerbyttor. Hon valde danskurs.

Jag tycker att det är viktigt att barn själva får vara med och välja sina aktiviteter.

På avslutningen ska jag säga till Sean Banan att min dotter gärna vill ha en autograf men att hon inte törs fråga. Jag ska träna henne innan så att hon inte står bredvid och frågar “Mamma vad är en autograf?”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *