Jag har blivit erbjuden exklusiva produkter

Jag har fått ett email med ett erbjudande att vara med i ett företags bloggnätverk. Jag är utvald att få förhandsprova nya produkter står det.

Företaget i fråga är börsnoterat, men de har inte möjlighet att ge någon kontant ersättning. Vinstvarning? Är det ett kursras på gång? Som tur är äger jag inga aktier i företaget så jag behöver inte skynda mig att sälja.

Belöningen är att få exklusiva förhandsprover av deras produkter. Det är dock kostnadsfritt att vara med i bloggnätverket och göra reklam för det här företaget berättar de. Det tycker jag är generöst av dem.

Företaget gör karameller. De vill alltså att jag ska sitta här och använda min tid till att göra reklam för dem och få en påse karameller för besväret. Eller två, de var lite ospecifika om hur mycket godis man får för mödan. Tid som jag kan använda till att infiltrera hemliga Facebook-sällskap. Eller tid som jag kan lägga på att berätta för er om mina vardagsproblem.

Minst 10000 vill jag ha för att göra reklam. Inte 10000 karameller alltså. 10000 pengar. Godis kan jag köpa själv, jag orkar fan inte sitta och skriva om godis för att få godis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *