Jag har ett Buffing Block för naglarna

Kolla här vad jag har. Det är ett Buffing Block.

Buffing BlockMan gnuggar naglarna med dem också blir de blanka, glänsande och fina. Mer exakt gör man så här: Step 1 – Use grey coarse side, Step 2 – Use green soft side, Step 3 – Use white side.

Jag blev pålurad köpte det här för fjuttiga drygt 200 spänn för några år sedan när jag strosade omkring i något varuhus i London och blev påhoppad av en karl som inte alls såg ut att veta någonting om naglar. Prata kunde han dock. Han gnuggade och gned (min nagel alltså) och sedan sålde han mig ett Buffing Block innan jag ens hunnit fatta vad som hände. Det låter kanske dyrt men det följde med en nagelfil, en nagelbandskräm och en illaluktande handkräm också.

Det här är min tumnagel före the Buffing Block.

Före

Och så här ser nageln ut efter the buffing.

Efter

Fantastiskt va?! Ni ser väl att den blänker?

Jag är mycket nöjd med mitt köp för jag kan berätta att den inte är det minsta utsliten, så den kommer nog att räcka hela livet.

One thought on “Jag har ett Buffing Block för naglarna”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *