Jag har fångat en fluga

Jag har ju varit lite dålig på viktig information i veckan. Jag har passat på att göra en massa saker som det är svårt att hinna med när gullefjunet är hemma. Bokföring och städa i besticklådan och sådana saker.

Å det här blir bara ett kort inlägg, för ikväll ska vi ha middagsgäster. Så jag ska dammsuga och skura toaletten. Inte nu för att C & L är den typen av personer som bryr sig om lite grus på golvet, men en ren skithusstol uppskattar ju alla när man är bortbjuden.

Det hände dock alldeles nyss en sak som jag känner att ni kanske skulle vara intresserade av att veta. När jag kom hem upptäckte jag att det flög omkring en stor fet fluga i lägenheten. I oktober. Sånt är ju grymt irriterande. Mycket mer irriterande än en fluga i juli. I oktober ska alla flugor vara döda. Det är bara för mycket att det är kallt ute och att man dessutom ska ha en fluga inne.

Jo, det jag skulle berätta var att när jag tömde soporna flög flugan in i skåpen under diskbänken. Då stängde jag in flugan där! Ville bara berätta det för jag känner mig så sjukt nöjd med min bedrift. Lite otur bara att sophinken står kvar utanför på köksgolvet.

Det gör dock ingenting, för när våra gäster kommer har jag ju en rimlig förklaring till varför jag inte kan öppna skåpdörren och ställa in soporna. Jag vet att de kommer att förstå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *