Jag har fått en kallelse till Hela Sverige Bakar

Idag fick jag ett email där avsändaren föreslog att jag skulle söka till Hela Sverige Bakar. Hon måste ha sett alla mina fantastiska bakverk här på bloggen. När de läste om min förmåga att rädda upp situationen när man har glömt smöret i banankakan tänkte de säkert att jag är som klippt och skuren för tävlingen.

Eller så ville hon bara att jag skulle göra reklam för att de nu tar emot ansökningar. Det kanske var så eftersom hon verkar jobba på ett produktionsbolag. Ni kan söka på TV4s hemsida, men om jag nu ska vara med i år är det kanske bäst om ni väntar tills nästa år med att söka.

En annan hemlighet från min outtömliga källa av kunskap om matlagning som jag kan dela med mig av till er är att ananas inte hör hemma i coleslaw. Jag köpte en burk coleslaw också hade något pucko satt i ananas. Jag fick ju lov att kasta bort hela burken, för sitta och pilla ut 34% ananas orkar man ju inte.

3 thoughts on “Jag har fått en kallelse till Hela Sverige Bakar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *