Jag har lejt barnarbetare

Jag pallar inte mer. Varje gång jag river lossnar bara en centimeter i taget. Imorgon kommer det en tonåring och hjälper mig. Halleluja.

Jag har bett honom ta med sig en kompis.

A-Line Bridesmaid Dresses

Pappa har börjat riva bastun. Han hittade ett rör som inte var med i beräkningen. Det där röret hade jag inte med i budgeten.

Rörhelvete

Maken var ansvarig för att vara hemma och montera ner gullefjunets loftsäng som jag sålt på blocket och han ringde upp för att klaga över det förbannade jävla sänghelvetet, men när jag kontrade med att berätta om rörhelvetet slutade han gnälla över en liten säng.

Åsså har farsans motorsåg gått sönder men han svor förvånande nog inte ens över det. Den hade tydligen “varit dålig länge” och “elektriska motorsågar är billiga på Clas Ohlsson”. Sedan dess har han pratat om Clas Ohlssons och Bauhaus öppettider väldigt mycket. Sågen gick sönder efter sex och då var allt stängt och att butiker håller på och inte öppnar förrän 5 timmar efter han stiger upp på söndagar gillar han inte.

2 thoughts on “Jag har lejt barnarbetare”

    1. Kul va?! Jag tog bort länken till sidan som du försökte spamma till Beatrice. För du heter väl helt säkert Beatrice? Inget ljug va?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *