Jag har lite problem med alfabetet

Det här med alfabetet är lite svårt ser jag nu. Jag har visst råkat skriva två inlägg på H och sedan hoppade jag över I och skrev om J istället.

Jag tycker dock inte att man måste vara så strikt med alfabetet. Varför måste allt vara så ordentligt och i ordning jämt egentligen? I-et kan ju komma en annan dag när jag har något på i att skriva om.

Att jag råkade skriva två H tänker jag att jag kan ha som ett frikort. Om det är någon bokstav som jag inte kommer på något att skriva om så använder jag frikortet från de dubbla Hna. Fast jag tror att det borde gå att komma på något på i så frikortet är inte för i-et. Jag stoppar in i-et någonstans framöver.

Bättre att spara frikortet till Z, det kommer ju att bli dösvårt att hitta på något att skriva om en zebra.

One thought on “Jag har lite problem med alfabetet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *