Jag har tappat bort inspirationen

Jag har letat överallt, men den står inte att finna någonstans. Jag har surfat både Aftonbladet och Expressen och kammat noll. Jag satt länge och väl och försökte komma på vad jag har att säga om Holknekts brev till tingsrätten och kom fram till att det var ingenting.

Känner att jag borde skriva om Almedalen så att alla förstår att jag är en seriös skribent som tar mig an viktiga ämnen som politik. Men jag kom bara på mig själv att sitta och tänka på hur man skulle önska att historien om att Filippa Reinfelt och Etype har ett förhållande var sann.

Jag har till och med varit ner till affären för att leta inspirationen men där var den inte där heller.

Och inte kan jag ta fram kokboken heller för idag blir det tonfisksallad och det receptet kan jag utantill.

Jag återkommer senare om jag skulle råka snubbla över inspirationen.

6 thoughts on “Jag har tappat bort inspirationen”

  1. Ibland kanske man borde skriva mer om saker som just “att sakna inspiration”? Vad kan man göra åt det, som att leta på Aftonbladet? Vad brinner man egentligen för och varför gör man det? 😉

    1. Problemet är bara att jag inte brinner så ofta. Men jag känner att det här med att leta efter burkar kanske kan vara något som jag skulle kunna brinna för.

  2. You’re the meaning in my life, you’re the inspiration…….

    Kanske lite om hur jäkla bra musiken var på 80-talet? Neverending ståååååå-riiiiii, ahahhhhaaaaahhaaaa.

    1. I och för sig. En serie inlägg om melodifestivalen 84-89 kanske skulle kunna vara något.

    1. Visst är det! Läsarna är ju så krävande och vill ha nya grejer att läsa annars vänder de i dörren. Arkivet duger tydligen inte liksom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *