Jag kunde inte träna eftersom de har barnpassning på SATS

Jag frågade barnet om hon skulle följa med till gymmet och gå på MiniSATS. Det skulle hon inte. Så jag bytte om till träningskläder och packade väskan. Just när jag skulle gå genom dörren ändrade barnet sig och skulle med. Jag väntade medan hon klädde sig. Det tog evigheter.

På väg från bilen kom jag på att jag glömt hårborste så vi gick in på en butik där det bara fanns en enda hårborste som kostade 150 kr. Jag köpte den för jag orkade inte springa runt på en massa butiker för att leta efter en prisvärd hårborste.

Vi gick till SATS. Barnet tog av sig skor och jacka och just när vi skulle gå in på MiniSATS smällde personalen upp en lapp på dörren att det var fullt. När man har med sig ett barn till gymmet och barnpassningen stänger framför näsan på en kan man inte träna. Ett sånt gym är sämre än ett gym utan barnpassning, för ett gym utan barnpassning tar man inte med sig barn till så man riskerar inte att stå där med ett barn som man inte kan ta med sig in på gymmet. Vi bökade på oss alla kläderna igen.

Folk har tamifan gått på McDonalds för mindre alltså. Så vi gick och åt lunch där istället.

Nu ska jag gå och duscha utan att ha tränat och sedan ska jag borsta håret med min dyra gym-borste som jag äger enbart för att jag skulle gå på gymmet och ville borsta håret där. Så där dyra hårborstar är helt onödiga när man måste borsta håret hemma.

Rosa hårborste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *