Jag ljuger på bloggen

Jag har just upptäckt att jag far med osanning här på bloggen. På sidan ‘Bloggens huvudpersoner’ står det att jag är thirtysomething/pushing forty. Dessutom står det att jag bor i Piteå. Allt det där var ju sant för två år sedan. Jag orkar inte skriva om det just nu. Vi lever kvar i illusionen om min ungdom ett tag till.

Det mesta är fortfarande sant. Katten bor fortfarande kvar i London hos Sofia. Jag misstänker att katten är något missnöjd idag. Hon är lite egen. När vi fick barn gick hon omkring och rynkade på ögonbrynen och tyckte att det var skitjobbigt med en skrikande unge som inkräktade på hennes revir. Hon var nog rätt nöjd med att flytta till Sofia och få bli husets drottning igen. Så jag kan tänka mig att hon kommer att bli sur när hon får veta att Sofia gick och klämde ur sig en liten dotter igår natt. Blixten ska ju inte slå ner två gånger på samma plats liksom.

Ni får förlåta Sofia för att hon inte har hunnit uppdatera bloggen med sin förlossningsberättelse ännu. Hon har annat att göra just nu fattar ni väl. Ni kan kolla på hennes nya matta som snart kommer att vara full av babyspya. Mowhaha…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *