Jag måste skaffa mig mer vardagsproblem

Den där lilla omröstningen som jag har här på bloggen om favoritkategorin ni vet. Den ligger i kanten till vänster nu när jag har möblerat om här på bloggen.

Vardagsproblemen är i klar ledning, 30% av alla röster är lagda på vardagsproblemen. Jag känner nästan att jag borde skaffa mig fler vardagsproblem, bara för er skull. Nog för att jag tycker att jag har tillräckligt egentligen. Men de flesta är medium-problem. Man håller ju inte på och berättar om medium-problem. Antingen ska det vara jätteproblem eller triviala problem för att kvalificera sig för bloggen.

I och för sig har jag supermycket brödsmulor i kylen. På nedersta hyllan. Det här är ju oerhört märkligt eftersom vi aldrig förvarar bröd i kylen. Men det här kan jag faktiskt inte blogga om för det är inget jätteproblem. Ni kanske tycker att det är ett trivialt problem som jag borde kunna blogga om. Och ja, det kan jag kanske hålla med om. Problemet är bara att om jag ska blogga om brödsmulorna känns det som att jag också måste torka upp dem och rengöra kylen. Annars finns det ju inget att skriva om brödsmulor.

Jag har inte lyckat uppbåda orken att torka upp brödsmulorna. För om man ska börja torka upp brödsmulor, som för övrigt omöjligt kan vara brödsmulor men ser ut som det, måste man ju också torka bort Worcestershiresåsen som har runnit på flaskan och lämnat en massa kladdiga ringar. Man städar ju inte bara halva kylen liksom, om man börjar måste man göra hela.

Worcestershiresåsen står i facket i dörren och de är skitjobbiga att torka. Man måste ut med allting ur kylen och sen måste man mecka loss facken för att komma åt ordentligt. Så det här blogginlägget om brödsmulorna i kylen får jag helt enkelt lov att spara till någon gång i framtiden när jag har tagit itu med dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *