Jag sa ju att jag var trevlig!

Vi fick lägenheten. Fast vi ska inte jubla alltför mycket innan kontraktet är påskrivet. Saker och ting kan fortfarande gå fel. Vi får tala mer om det här senare. Det är ingen idé att ni frågar var den ligger, det kommer jag inte att berätta. Jag vill inte riskera att någon av er ska knacka på och fråga om ni får komma in och fika. Inget illa ment eller så va, men jag vet ju inte ens vem de flesta av er är.

8 thoughts on “Jag sa ju att jag var trevlig!”

  1. Nu tycker jag att du är lite kinkig som inte vill att vi ska komma och fika! Vi är ju alla så trevliga! Vi kan ju vända på det, du kan ju komma och fika hos mig nu när du har blivit stockholmare

      1. Absolut ska jag göra det när ni kommit på plats, vi har ju en söt kisse som Gullefjunet kan leka med

    1. Det finns så mycket idioter i den här världen som inte förstår vilken fantastiskt trevlig person jag är.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *