Jag skulle egentligen ha blivit konstnär

Eftersom jag tydligen visade talang för det vid tidig ålder. Mamma och mina mostrar städade ur morfars lägenhet igår och då hittade de denna fina teckning som ritades av undertecknad samma år som Elvis dog. Det betyder att den har typ antikvärde idag. Tänk så värdefull den kommer att bli när jag får min första konstutställning och blir berömd. Bud kan lämnas i kommentarsfältet. Bud på teckningen alltså.

Om ni vill erbjuda mig en helt egen konstutställning på någon ansenlig plats får ni emaila. Entrén till kommunalhus och bibliotek göra sig icke besvär, men något slott eller så skulle jag kunna tänka mig att plocka upp penseln eller blyertspennan för.

2 thoughts on “Jag skulle egentligen ha blivit konstnär”

  1. Imponerande, både att urklippet var kvar och att du ritade så fint… Finns ådran kvar fortfarande? Kan vi hoppas på mer avancerade “pieces” längre fram?

  2. Om det är just den här konststilen som efterfrågas tror jag nog att jag klarar av att producera likvärdiga verk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *