Jag skulle kunnat mörda för en öl

Nu är butiken stängd för idag. Alltså, jag skulle ha kunnat mörda för en öl när vi stängde. De har öl på Challenge. Men jag var ju tvungen att köra bil hem, så det blev ingen öl. Man vill ju inte ha blod i bilen liksom.

Imorgon har vi öppet mellan 11-16. Om ni är från Thailand eller Norge och inte hittar så bra i Piteå har jag ritat en liten karta. Jag har märkt ut några viktiga platser i stan så att ni kan orientera er. Printa ut och ta med er så att ni hittar till Kidkit imorgon.

Om ni är från Norge – lämna bilen på campingen va? För att undvika fler sådana här situationer. Jag vill ju inte peka finger eller så där. Men på vintern när vi Pitebor är ensamma i Piteå, då uppstår inte sådana här dödlägen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *