Jag trodde att de lurades

Det kändes som att de bara försökte få mig att klicka på länken. Att de bara försökte lura mig att jag hade vunnit 100 miljoner.

Lotto lurasMan fattar ju att man inte har vunnit 100 millar. På samma sätt som man vet att cancer aldrig ska drabba en själv så vet man också att även lottovinster bara händer andra. Tyvärr har man oftare fel på det förra än det senare. Jag tror inte att en av tre drabbas av lottovinster.

Den här gången hade jag i alla fall fel. Jag vann faktiskt på Lotto.

69 kr. Nu vet jag inte hur hög status frimärkssamlande har nu för tiden när frimärkena har klister på baksidan istället för gammalt hederligt spott med en stämpel på hörnet på framsidan. Men om branschen håller i sig skulle jag kunna investera i 11 frimärken med så att mitt barnbarnsbarn kan bli riktigt rik när hon/han säljer frimärkena någon gång i framtiden när jag har vandrat vidare.

Eller så gör jag som Svenska Spel vill och blåser iväg alla 69 kronorna på nitlotter. Om mitt barnbarnsbarn var fött skulle jag kanske känna annorlunda, men just nu lutar det åt att jag tar nitlotterna. Vem orkar ta reda på vart man köper frimärken nu för tiden när posten inte befattar sig med dessa värdehandlingar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *