Jag trotsar experten

Maken säger att man inte behöver dammsuga i badrummet innan man skurar. Han säger att det går lika bra att torka upp damm, pubeshår och sand med skurtrasan.

Maken är ju förstås en städexpert. Han har nog gått något sorts städuniversitet innan vi träffades och glömt bort att berätta för mig att han har en examen i badrumsstädning. Så måste det vara med tanke på den auktoritet och övertygelse som han uttalar sig om badrumsstädtekniker.

Maken har också en teori om att man ska skura badrumsgolvet med en sjöblöt trasa som man inte har vridit ur också svänger man omkring vattnet på badrumsgolvet ett tag och sedan lämnar man ett golv som ser ut som att man har haft vattenläcka att självtorka och sedan är det rent.

Det är ju på inget som helst sätt så att jag ifrågasätter expertens expertis. Jag gör inte det.

Men i mitt badrum dammsuger vi innan vi skurar. Det finns olika skolor och här hos oss är har jag bestämt att vi använder oss av min teknik även om jag inte har något akademiskt diplom i städning. Jag tycker helt enkelt att det ser renare ut när man är klar när man använder min teknik än när man använder makens.

2 thoughts on “Jag trotsar experten”

    1. Vi har inte klinker, mer någon sorts målarfärg på cement. Men jag vill ändå gärna dammsuga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *