Julen är gåvornas årstid – och tiggarnas

Precis som vid den här tidpunkten för ett år sedan får jag en markant ökning av “tiggar-emails” från bloggare. De undrar om jag är “intresserad av ett givande samarbete med deras framgångsrika, stora och växande blogg”. De har allt mellan “200 och 7000 läsare per dag”. Ofta trots att de inte kan stava.

Den givande delen i samarbetet ska jag stå för och ge dem gratis barnkläder och i gengäld får jag mellan 7 och 50 besökare, som ingenting köper, till min webbutik.

Om någon av dessa framgångsrika bloggare skulle råka läsa detta vill jag bara berätta att om julandan skulle gripa mig och jag bestämmer mig att vara generös så kommer det att vara till något värdigt ändamål. Till någon som behöver det.

Om folk som tidigare har testat och recenserat Molo, Polarn och Pyret, Villervalla och Nova Star BEHÖVER testa och recensera Kidkits klädmärken också så kan de KÖPA kläderna här.

För er som vill göra något för någon annan än er själva kan ni klicka på Cancerfondens banner här till höger. Eller besöka Bristol Academys blogg.

Recensera det ni bloggare!

One thought on “Julen är gåvornas årstid – och tiggarnas”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *