Kan något geni förklara för mig

Jag har Google Chrome öppet. Jag har typ sju olika flikar öppna. Med sju olika intressanta sidor. Typ Facebook, Google, MeMyselfandI bloggen, Aftonbladet, Piteåtidningen, Bloglovin och sidan som jag bläddrar på med den senaste viktiga saken som jag har känt att jag behöver mer information om.

Ibland, typ ofta, när jag byter flik så “hoppar fliken lös” och öppnar ett nytt fönster. Så irriterande. Jag vill bara ha ett fönster öppet och bläddra mellan flikarna.

Vilken knapp har gullefjunet tryckt på för att orsaka detta och hur återställer jag ordningen? Eller är gullefjunet oskyldig och är det jag som orsakar detta oönskade beteende från Chrome? Eller är min dator besatt av djävulen?

Den som hjälper mig vinner en festis.

2 thoughts on “Kan något geni förklara för mig”

    1. Ja fast jag vill inte lägga tillbaka flikar. Jag vill att de ska sitta kvar utan att hoppa lös stup i kvarten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *