Kidkit t-shirt

Det vet man ju att alla selfrespecting företag har en egen t-shirt, eller hur? Så nu har Kidkit också det. Gullefjunet blev så glad när hon fick en att hon bestämde att hon skulle sova i den.

Frågan är bara om jag ska erbjuda dem till försäljning i butiken. Eller om jag bara ska låta utvalda VIP-people få en. Typ återvändande kunder får en gratis. Eller ha en tävling. Eller ge bort dem till den eller de som lämnar den bästa motiveringen till varför just de ska få en.

Förslag välkomna. On a postcard. I kommentarsfältet nedan går också bra.

7 thoughts on “Kidkit t-shirt”

  1. Jag tycker du ska ge t-shirten till utvalda VIPmänniskor, om jag är en av dem 😉 Hihi!

    Nä, jag tycker att du kan erbjuda dem till försäljning i butiken, till en billig peng. Superbra extratröja till stranden och stan, och jättesöt. För en billig peng tror jag att det är fler med mig som skulle köpa den, och då kommer den synas ofta bland folk som reklam.

    1. Givetvis ska du ha en t-shirt! Någon gång i framtiden kanske followers kan få hänga på trenden genom att köpa t-shirten i butiken. Men för tillfället behåller vi den lite exklusiv! Skicka din adress och vilken storlek du vill ha till victoria@kidkit.se så kommer t-shirten på posten!

  2. Ha dom som försäljning och ibland kanske som en bonus om en kund handlat för mycket så blir det som en liten bonus gåva 🙂 trevlig helg!

  3. Attans att jag inte kommenterat mer på din blogg 😉 Ja ja.. fin är tröjan i alla fall 🙂 Kram, Åsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *