Kom inte å säg att jag inte anstränger mig

Att hänga upp ballonger i taket kanske verkar som ett slött sätt att med små medel piffa upp vardagsrummet för ett barnkalas. Men vet ni hur jobbigt det är att blåsa upp så här många ballonger även om man har en ballongpump?

Ballonger i taket

Den där orange ballongen till höger om lampan i nederkanten av bilden bekymrar dock mig litegrann för den har krympt till hälften. De här ballongerna går nämligen inte att knyta. Man snurrar öppningen jättemånga gånger också släpper man den sakta så att den “låser sig”. Men när man tar ett snöre och knyter så snurrar knuten upp sig ibland.

Så jag är lite orolig att när vi vaknar imorgon så ska taket vara fullt av snören med tomma ballonger för att luften har läckt ut ur allihopa. För då kommer gullefjunet att undra varför det hänger tomma ballonger i taket och när jag berättar att det var meningen att det skulle hänga uppblåsta ballonger i taket kommer hon att tycka att det är jättekul så då måste jag åka och köpa nya ballonger och göra om alltihop igen.

2 thoughts on “Kom inte å säg att jag inte anstränger mig”

  1. Vad är det för moderna ballonger som ni hittat? Skitsmart att slippa knyta (om det fungerar), tycker “knytljudet” är så läskigt och tror att ballongen ska smälla…

    1. Det stod inte på förpackningen att de var oknytbara, det och att man bara kunde snurra upptäckte jag hemma. Jag kommer inte ihåg var jag köpte dem, Coop eller Panduro troligtvis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *