Korvbråket är en internationell manlig konspiration

Ingen verkar fatta detta. Alla verkar tro att det hela handlar om en affisch i Simrishamn. Bråket om affischen är i full gång. Alla vill vara med. Aftonbladet, Gudrun, kommunens genuspedagog, bloggare och Svensson som kommenterar under artikeln. 723 kommentarer i skrivande stund. Många kommentarer handlar om piroger.

Jag också förstås, jag vill ju också vara med. Men jag har grävt djupare och kommit på vad detta egentligen handlar om. Det här är mycket större än ni tror. Det är en internationell manlig konspiration för att dölja något som verkligen är ojämlikt och sexistiskt inom korvätning.

Kommer ni ihåg när den engelska spin doctorn Jo Moore den 11 september 2001 sa “today is a good day to bury bad news”? Ni bodde ju i Sverige då, så det kanske ni inte kommer ihåg. Men jag kommer ihåg. Därför var jag snabbt på att lista ut att det här måste ju handla om något mycket, mycket större.

Vad konspirationen går ut på är att låta bråket om affischen dra bort uppmärksamheten från att i Nathans Korvätartävling är prispengarna till de manliga deltagarna fyra gånger så stor som till de kvinnliga deltagarna.

Eller så försöker Tårtans Korvkiosk bara dra bort uppmärksamheten från att de tar 20 spänn för en kokt med bröd. Det är dyrt tycker jag. 10 max 15 kr är mer rimligt för en korv med bröd.

3 thoughts on “Korvbråket är en internationell manlig konspiration”

  1. Nej det är helt hel. Korvannonsen är utplacerad av militanta feminister. Det är ju solklart. Deras mål är att stigmatisera korvätandet för alla män. Det vill att det skall framstå som att korvätande är att likställa med fellatio och på så sätt avskräcka män från att äta en korv, som en redig karl bör.

    De vill omstyra alla män till att äta sallad som är riktig fruntimmersmat, det vet ju alla. Därtill så försöker de att få det att framstå att det skulle vara partiarkatet som gjort denna annons. Det är därför Gundrun bl.a. har gett sig in i debatten.

    Jag tycker att det är alla män som är offer och jag hoppas att det kommer fram i debatten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *