Livet ljusnar

Ja jag vet att det snart är höst och blir mörkt tidigare på dagarna och snart går solen ner redan kl 2 på dagen.

Men den här veckan bjuder på flera ljuspunkter för mig. Jourdagis-skiten som ligger i en avlägsen del av kommunen är äntligen över och vårt dagis (ja, ja, ja, jag vet att det heter förskola om man ska vara PK) har öppnat igen. Vårt dagis ligger på andra sidan gatan. Kanonbra när man ska hämta och lämna.

Mindre bra när man sitter vid datorn och ska jobba och man hör gullefjunet gråta i lekparken. Då blöder mammahjärtat och man måste gå ut på balkongen för att kolla vad som hänt och om personalen verkligen klarar av att trösta MIN dotter. Man är ju lite rostig så här efter sommaren så idag höll jag nästan på att springa dit när jag hörde henne gråta och säga att det kanske är bäst om hon får följa med mig hem. Men jag såg att Gunilla hade situationen under kontroll så jag återvände till skrivbordet.

Den andra efterlängtade händelsen den här veckan är att det är makens sista vecka i gips. På söndag har det gått fyra veckor. Fast jag hade tänkt föreslå att han lindar av dem redan på lördagkväll, några timmar hit eller dit kan väl inte spela någon roll, och att vi köper och korkar upp en flaska champagne. Sen måste maken träna upp handlederna igen och en mycket bra rehabiliteringsövning för att göra det är att diska.

All den där lyckan har ni ju ingen nytta av, det gör ju bara mig glad. Fast jag har något åt er också så att ni också kan känna er lyckliga. Ni kan spara pengar. Om ni har barn alltså, ni andra måste hitta på något eget att vara lyckliga över. Det är 25% rea på sommarkläder i Kidkit-butiken nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *