Mamma dricker kaffe till lunchen

Jag vet att man måste göra uppoffringar när man skaffar barn. Sluta med en massa saker som man gjorde innan man fick barn, som att sova till elva på morgonen tex. Börja med en massa andra saker som man i sin vildaste fantasi inte trodde att man någonsin skulle göra, som att sjunga tex.

Men jag tycker att det får finnas gränser för hur mycket man ska måsta uppoffra bara för att man har barn. Jag vill faktiskt ha Coca-cola till lunchen fastän det är onsdag, även om maken tycker att det är olämpligt.

Så jag har hittat en kompromislösning. Jag dricker coca-cola i en kaffekopp och säger till ögonstenen att det är kaffe.

Det smakar inte riktigt rätt. Men det får duga. Lite uppoffring kan jag göra.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *