Man ska inte lita på killar som står och delar ut kramar

Häromdagen när jag gick från jobbet så kom jag fram till en lite folksamling och där stod det en polis. “Ooo vad intressant” tänkte jag. För det är ju så att om polisen är där kan det tänkas vara lite intressant för folk som är nyfikna.

Några dagar tidigarenär jag gick förbi en plats där polisen var så var det ett himla pådrag klockan nio på morgonen och en massa fotografer stod och tryckte sina megastora objektiv mot en fönsterruta och kamerateam hade raddat upp sig och stod och filmade en port på Kungsgatan bredvid Nordea. Bankrån trodde jag men någon hade blivit skjuten i skallen.

Så igår när polisen bara stod där och stod tänkte jag att det fanns anledning att veva ut strutshalsen och kolla vad som hände. Jag upptäckte ett sådan där “valbås” där politiker står och ljuger om hur bra de är.

Där stod det en kille och kramade folk. Han såg ju himla snäll ut. På grund av att han kramades.

Men mig lurade han inte. Jag kände igen honom. Det var den där järnrörskillen från Sverigedemokraterna. Jag glömmer inte bort att folk är järnrörsbenägna bara för att de står och kramar folk.

Jag tyckte att det där kramandet såg lite obehagligt ut annars skulle jag ha gått fram och frågat om han tyckte att det var bra användande av skattemedel att polisresurser är tvungna att användas till att stå och titta på en kille som kramar folk för att de har en högre hotbild eftersom de har en historia av att slåss med järnrör. Jag gick förbi flera andra valbås innan jag kom fram till kramkillen och där stod det minsann inga poliser.

Sverigedemokraterna tycker ju att tiggare och andra invandrare ska reda sig själv och åka tillbaka till var de kom ifrån så att vi kan lägga skattepengar på bättre saker här i Sverige. Då tycker jag att järnrörsfolk kan reda sig själva och ta med sig ett järnrör istället för att polisen ska stå och kolla när de kramas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *