Men vad säger GW Persson då?

Jag gick in på Aftonbladet och såg att Jerzy Sarnecki hade uttalat sig och sagt att polisen gjorde rätt i att skjuta knivmannen i Varberg.

Då tänkte jag “Men vad säger GW Persson då? Har han semester när Sarnecki får uttala sig?”. Men sen gick jag in på Expressen och då visade det sig att GW inte alls har semester. GW tar aldrig semester. Han säger “det verkar synnerligen befogat”. GW hade tom ringt till polisen i Halland för att höra mer om händelsen.

De blev säkert jätteglada över att GW ringde och upptog deras tid för att höra sig för om händelsen helt i eget intresse så att han kunde tjäna a few bucks på att lämna ett utlåtande till pressen. Jamenar, när man har ett mord, två mordförsök och en död gärningsman skjuten av polisen att utreda så passar det säkert bra att slösa bort lite arbetstid genom att prata med Sveriges sävligaste “expertkommentator”.

One thought on “Men vad säger GW Persson då?”

  1. G.W har väl inte rätt att få ut mer information än media, så hans “expertkunskap” i det enskilda fallet måste ju vara tämligen lekmannamässig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *