Nästan som en riktig pysselblogg

De där små “mini-byråerna” man kan köpa på Ikea ni vet. De är ju praktiska att organisera skrot i, men så snygga är de ju inte.

Ful trälådaJag har tapetserat min. Kolla så tjusigt. Ni kan applådera nu. För jag har ju varit duktig.

Tapetserad trälåda

Hade det här varit hos UnderbaraClara skulle hon ha fått 100 kommentarer om hur fin hennes låda är. Jag fattar då inte varför alla tycker att det är så märkvärdigt när HON gör det, hon är ju född till att tapetsera lådor, det är väl ingen konst för henne.

Eller Ernst. för att inte tala om Ernst. Jag brukar inte titta på hans program, men i det program som jag såg gjorde han en ljuskrona. Han proppade den full med mossa och sedan satte han dit stearinljus. Alla bara “Å Ernst, så duktig du har varit, du har gjort en brandfarlig ljuskrona”. Å jag bara “Ernst, ta på dig ett par sockar eller skor, du ser ut som en tönt när du är barfota”.

Allt ni behöver för att tapetsera er helt egna låda är papper, en sax och dubbelhäftande tejp. Fast först måste ni förstås spika ihop låd-eländet från Ikea. Det är flera år sedan jag spikade ihop min, men jag vill minnas att den hade 1000 nubb och att inte en endaste saknades för en gångs skull.

7 thoughts on “Nästan som en riktig pysselblogg”

  1. Underbar låda! * applåder*. Och underbar blogg oxå. Blir lika glad varje gång jag läser ett inlägg. (Självklart läses den på den bredaste norrländska jag kan åstadkomma i huvudet!)

  2. imponerande! men jag måste bara fråga om du inte dessutom använt lite färg? 😉 och kanske en pensel? för den ser vit ut i kanterna på andra bilden! Jag blev lite inspirerad faktiskt att göra en egen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *