Nattmackor med pickles

Jag sover inte hos morsan och farsan när maken är borta för att jag är mörkrädd om ni trodde det. Jag sover här för att här finns det smörgåspickles. Det har vi aldrig hemma. Vi brukade ha det, men jag har slutat köpa hem det. För pickles är farligt. För det är så gott så man äter för mycket.

Jag äter aldrig nattmackor hemma heller. För om jag gör det blänger maken på mig. Sen drar han upp nattmackorna i konversationen om jag nämner något om min senaste plan för att gå ner 7 kg i vikt. Typiskt karlar att minnas saker som en nattmacka och sedan kasta in det i samtalet när man minst anar. Därför äter jag inte nattmackor hemma.

Men som en engångsföreteelse tycker jag att man kan unna sig en nattmacka med pickles på. Eftersom det bara är en engångsföreteelse kan man ta två.

Om jag cyklar några mil imorgon eliminerar jag ju nattmackorna. Så imorgon kanske jag cyklar. Om jag har tid, och om det inte regnar och om det inte är så kallt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *