Nog var det väl ändå!

Tomt!

Misslyckad fällaIgår när jag gick och la mig satt det typ 15 bananflugor på kanten. Jag hade räknat med att de skulle ha drunknat imorse. Men icke. Ungefär som ett gäng turister som sitter på poolkanten och dinglar med benen och sedan säger de “nä det är så kallt i vattnet, vi gör något annat istället” också åker de på sightseeing istället.

Dessutom har flugorna gått och glömt sig nu också. De ska inte inbilla sig att jag går på att de har försvunnit för att de kände sig hotade. Jag vet att de bara har gått i ide, som en terroristisk sleeper cell.

Nåväl jag får testa något nytt. Kriget är inte över efter bara ett förlorat slag.

One thought on “Nog var det väl ändå!”

  1. Gå till Lidl och köp de små ölbuteljerna. Ett sexpack kostar 19,90 kr de är goda och lagom stora och sedan är de perfekta som bananflugfångare, bara de närmar sig kanten är de förgjorda. Min egen fälla har hållt köket flugfritt sedan i somras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *