Nu har jag testat

Nu har jag duschat. Av det kan ni dra slutsatsen att jag är ren nu, men att jag inte var det när jag skrev det förra inlägget.

Men det var inte det jag skulle informera er om. Vi har testat schamporingen. Den fungerade jättebra. Jag fick inget vatten i ögonen alls.

Gullefjunet däremot, hon stenvägrade att ta på sig den. Jag fattar inte hur man bara kan skrika “jag vill inte ha den” om någonting som man inte ens har testat.

Det gör ingenting. Duschringen är ju färgglad och fin. Just duschkabinen är ju en del av hemmet som man ofta glömmer bort när man inreder och pyntar ihop det perfekta inredningsmagasinsvärdiga hemmet.

Jag kan tipsa om att man kan piffa upp duschen genom att hänga dit en schamporing. Så att man får någon sorts nytta av den. För något huvud verkar det inte som att vi kommer att få pryda med den fina plastbiten.

Duschring för barn

2 thoughts on “Nu har jag testat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *