Nu ska vi tävla!

Det man tävlar om är ett av dessa plagg genom att göra det bästa som finns – tycka till!

Tävlar gör man genom att gå in i butiken och titta sig omkring. Både till höger, vänster, upp och ner. Sedan lämnar man en kommentar till detta inlägg med feedback på butiken.

För att ni inte ska tro att man bara kan vinna om man lämnar positiv feedback måste man lämna feedback på två saker. Dvs;

Nämn en sak som du tycker är bra eller som du gillar med butiken.

Och nämn en sak som du tycker är dåligt / inte gillar / tycker saknas / tycker kan förbättras med butiken.

Vinnaren utses den 31 maj.

Om du har en blogg kan du dessutom tävla om ett presentkort i butiken på 500 kr genom att tipsa om tävlingen på din blogg, använda bilden och länka till detta inlägg.

 

47 thoughts on “Nu ska vi tävla!”

 1. Jag har tittat runt i butiken och tycker att upplägget på sidan är väldigt bra. Man hittar lätt det man söker med de fina underkategorierna. Det är lätt att handla och all information som man kan vilja veta (som fraktkostnader, returer mm) är lätt att hitta.

  Det jag önskar kunde finnas mer av är kanske lite mer mammakläder och kanske kidkits logga längst upp på sidan 🙂
  Trevlig helg!

  1. Syns inte loggan?! Vad använder du för browser? Eller menar du den lilla smiley-gubben som vi har på Facebook, Twitter och Pinterest?

 2. Hejsan. Har suttit en stund nu och spanat in hemsidan. Det fanns mycket positivt tycker jag! Men antar att det bara är en sak som ska skrivas?
  Fotograf som jag är så måste jag säga att ni ska ha ett stort plus för fina proffsiga bilder! Både bilderna som va endast på kläderna men framförallt bilderna med barnen som använder kläderna. Snyggt jobbat!

  Det va svårare att hitta något negativt då jag tycker att sidan är väldigt bra. Men enligt mig så tycker jag nog att det “händer” lite för mycket på sidan. Lite för mycket text överallt. (På startsidan) För mig som har dålig syn så är det lätt att allt flyter ihop lite grann.

  Men otroligt bra sida ändå måste jag säga 🙂 Ha en fortsatt trevlig helg!

 3. Jag gillar det breda urvalet av kläder både till baby och stora barn. prisnivån ligger på en nivå. Jag finner inget jag tycker är dåligt. Vill man bredda butiken mer är doppresenter ett förslag. Har ingen blogg men tipsar via fb under mitt namn Jenny-Anne Johgansson (Helsingborg). Gillar kidkit på fb

 4. Jag är med!

  Positivt är att webshoppen är stilren och enkel att hitta i. Har sett alldeles för många sånna “butiker” som är plottriga så man får ont i huvudet och tappar lusten att köpa något. Denna butik är superbra på det viset!

  Negativt är det dåliga utbudet på mammakläder. När jag shoppar till lillan vill jag gärna kunna shoppa åt mig själv också, för att slippa dra på mig onödiga fraktkostnader på flera olika sidor..

  Här har jag bloggat: http://moniatavlar.blogg.se/2012/may/tavling-presentkort-500-kr-31-maj.html

 5. Kläderna är fantastiska och med stor variation.
  En negativ sak med sidan är att överblicken känns lite blek.

 6. Många fina och häftiga kläder som skulle sitta fint på min dotter =) och till överkomliga priser
  det ända negativa jag kunde hitta var att man inte kunde få fram alla kläderna i en kategori på en sida utan fick bläddra 5 sidor, jag gillar när man bara scrollar neråt

 7. Fin sida med underbara kläder . Lätt att hitta på sidan och bra fraktpriser.

  Skulle gärna se skor inte bara till baby, mer mammakläder och kläder till större barn.

 8. Hej!

  Plus: Snygg och tydlig sida. Här är det lätt att hitt aoch navigera!
  Minus: Just första sidans mitteninnehåll är inte inte så snyggt, när tex länkarna blir i en mindre storlek än resten av texten och de ser inte “klickbara” ut. Det kanske kan göras bättre?

  /Johanna G
  johanna@backbone.s4e

 9. Jag är jättegärna med, den lilla klänningen är ju alldeles underbar!

  Jag gillar att det finns kläder i olika prisklasser, både lite billigare och lite dyrare! Det är alltid trevligt när det är blandat så att man både kan handla och drömma 🙂

  Efter vad jag såg fanns det inget som jag inte gillade, men jag hade gärna sett att det fanns ytterkläder i barnkategorierna! Lite jackor, mössor och sånt.

  Jag har tipsat om tävlingen här; http://p0llys.blogg.se/tavlingar/2012/may/jag-tavlar-om-ett-valfritt-plagg-fran-kidkit.html

  Kram, Ingrid

 10. Tycker spalterna med nya produkter och populär produkter är väldigt.

  Negativt är att jag hellre ser indelning i storlekar än flick- och pojkkläder. Då det är jobbigt för mig att hålla på och hoppa mellan flicka och pojke utan istället kunna se alla kläder i tex kategorier såsom 50-56, 62-68, 74-80, 86-92, 98-104 osv. Vore mycket mycket bättre.

  1. Hej Lilian, Det finns en kategori som heter ‘Storlek’ (två till höger eller under kategorin Flickor) och under den finns det underkategorier efter storlekar precis som du önskar.

 11. Bra sida! Enkel och tydlig och man hittar utan problem dit man ska. Ett stort plus att ni har ett så pass stort utbud av pojkkläder, många hemsidor har helt riktat in sig på flickkläder och har bara några enstaka plagg för pojkar. Underkategoriernas bilder skulle kunna visa tydligare vad det är för kategori det handlar om, t ex borde “byxor” bara visa en bild på ett par byxor och kategorin “toppar” borde bara visa en bild på… ja ni fattar. Utbudet av mammakläder var lite väl litet, tycket jag. 😉 Annars var allt jättebra!

 12. 1. Jag tycker sidan är lättanvänd, ni har väldigt mycket fina kläder och jag skulle säga det finns något för varje smak.

  2. Sidan kunde haft lite mer färger på ett lekfullt o busigt sätt. Samt att ni kunde haft ett lite större utbud för varje plånbok också:)

  Själv blev jag sugen på just den kortärmade bodysuiten häruppe till lillebror i magen samt ett par randiga URLÄCKRA strumpbyxor till den blivande storasystern:)

 13. Jag gillar deras sortiment och utbud på kläder. Att det finns många kategorier och det är välsorterat och lätt att hitta det man söker.
  Gillar även att det finns storleksguider, det är inte ofta man hittar det.

  Jag gillar inte webbshopens design då den är tråkig och lockar inte så mycket. Lite liten text tycker jag som ser lite dåligt.

  Jag vill gärna vara med och tävla om presentkort också: http://aggehh.blogg.se/2012/may/vinn-presentkort-vart-500-.html

 14. Positivt. Helt klart utbudet och hur enkelt det är att hitta. Ni förbättrar butiken genom erbjuda färdiga namnlappar med beställarens barns namn

  Med vänlig hälsning,
  Henrik

 15. Jättebra upplägg på hemsidan. Där finns allt man önskar sig vad gäller storleksguider och många olika underkategorier som gör det lätt att hitta vad man söker. Fint utbud av barnkläder med fina tryck och glada färger med ett bra prisspann.
  Det som kan förbättras är layouten, den känns lite stel, en sida för barnkläder kan gott kosta på sig att vara lite skoj 🙂 lite mer färg och bilder. När man klickar in sig på ngt plagg för att få upp dem i större bild så är bilden allt för liten, sånt stör jag mig ofta på i hemsidor. Hoppas jag varit till nytta!

 16. Tittade runt och gillade i stort vad jag såg; speciellt att ni hade en avdelning med ekologiska kläder.
  Något jag saknar är däremot en avdelning med kläder som garanterat inte är gjorda av barn- eller slavarbetare. T ex fairtrade eller fair wear-märkta…

 17. Positivt: Ljus och fräsch sida med bra överblick.
  Negativt: Dåligt utbud på mammakläder. Sen var det lite väl små bilder på några av plaggen, även om man klickade upp bilden. Man vill se ordentligt vad man köper.

 18. Min första tanke när jag kom in på sidan var att den kändes väldigt tråkig och vanlig. Jag känner ingen direkt köplust när jag kommer in på startsidan, jag skulle vilja ha mer bilder på kläderna (rätt stora bilder) så man får se alla fina kläder som finns på sidan.
  Väldigt lätt navigerad sida, stort plus för kategorin ekologiskt.

  Har tipsat här http://vgt.blogg.se/2012/may/31-maj-1.html

 19. Bra: utbudet av ekologiska kläder (och med rättvisemärkta skulle det blir ännu bättre!)
  Dåligt: uppdelningen mellan flick- och “pojkkläder” – den befäster traditionella könsroller. Våga tänka nytt här!

 20. Jag tycker att kläderna är väldigt fina och speciella, det är lätt att söka igenom med olika filter och det finns kläder i olika prisklasser. Kort sagt, en väldigt bra sida.

  Kritik skulle kunna vara att jag gärna hade sett mer mjukisbyxor och mjukiskläder för pojkar i bebisstorlek, och kanske några set med sparkdräkter.

 21. Jag är med & tävlar! 🙂

  Tycker att sidan är lite “blek”, hade gärna sett lite mer inspirerande bakgrund. Och gärna lite mer av myskläder till bebis. Gärna set, och mer pyjamaser 🙂 Och bra när man kunde ha överblick på en hel storlek, men hade gärna sett att man kunde se alla plagg & slippa trycka till nästa sida. Lättare att få överblick då om man kan scrolla upp & ner. Och hade gärna sett ett större utbud av kläder, så hoppas allt går bra så ni kan utöka 🙂

  Tar det positiva sist. Bra sida, lätt att hitta, bra när storlekarna blir samlade. Bra variation av kläder med både billigare/dyrare.

  Länkat i bloggen oxå!

 22. Positivt: Bra priser! Lätt att se kundkorgen och kontaktuppgifter, lätt att hitta och bra sökfunktion.

  Negativt: För att vara en webshop som säljer barnkläder ser sidan lite grå ut.

 23. Vilket roligt uppdrag till tävling! Det känns ju som att man alltid springer på nya webshopar på webben och att ett företag som lyssnar på sina kunder är ju ett stort plus!
  Positivt- Bra informatiosstruktur: all info finns tydligt. Användarvänlig och lätt att hitta vad man söker.
  Negativt- Saknar loggorna på varumärkena. Känns lite svårt att urskilja kläderna och varumärkena, speciellt eftersom det inte är etablerade varumärken man ser/känner igen i andra webshopar. Dessutom skulle jag önskar att startsidan och produktsidorna tar för sig mer i någon form av header( större produktbild/miljöbild), så man får en större bild över produktsortimentet.

 24. Jag är gärna med!
  Positivt: En superfin sida med väldigt proffsiga bilder. Lugna färger och inte massa störande objekt, bra länkningar och lätt att hitta vad man vill.
  Negativt: Jag gillar att det blir en stor bild av varan när jag “hoovrar” (för muspekaren över bilden) för att slippa klicka in mig på varje plagg när jag kanske bara vill titta lite närmre på plagget.

  Har länkat.
  http://care69.blogspot.se/2012/05/31-maj-vinn-plagg-fran-kidkitse.html

 25. Hej! Det jag gillar med sidan är “bildspelet” i mitten. Det som är bra är att det är fokus på käderna samtidigt som man tittar omkring på hemsidan. Eftersom bilderna är bra och kläderna snygga så fångar det ens uppmärksamhet.
  Det negativa, får uppfattning om att det är för mycket text på vänster och höger sida. Nyhetsspalten om nyheter i butiken tappar fokus för att det är mycket text runt omkring. Ett förslag, man kan under den rubriken välja ETT plagg som är nyhet och göra bilden större, så att man kan klicka sig in i resten. Risken finns att hemsidan uppfattas som “rörig” . Ni har snygga kläder, annorlunda, det är barnkläder, gör sidan lite mer färgglad, mer barnsligare, då fångar ni kunden.
  Jag lägger in länken på min blogg och tipsar mina vänner på Facebook. Supersnygga kläder!
  Med vänlig hälsning, Vanja

 26. Sidan var jätte fin & lätt att hitta på. Så bilderna gör så man vill köpa era kläder.

  Jag skulle vilja se mer färger på Babyskorna, Gilla den med fåglar men tråkigt den bara fanns i rosa. Annars så var allt annat jätte bra

 27. Som stolt MORMOR till en liten kille 🙂 Är jag inne och kollar det lilla extra för mitt älskade barnbarn 5 mån. Hittade er sida med fräscha roliga prisvänliga killkläder (tjej) allt ser proffsigt ut i mina ögon 🙂 Vill ju ha det lilla extra till prinsen 🙂

  Om jag ska säga något negativt (svårt ) saknar jag lite roliga ytterkläder Kram

 28. Positivt är utbudet av märken som inte alla andra har

  Det negativa övervägde dock för mig då kläderna är indelade efter pojkkläder och flickkläder, det ger merarbete för mig som kund, istället för att bara kunna söka på den typ av produkt jag vill titta på ex. tröjor, så måste jag leta på två separata ställen. Oftast väljer jag helt enkelt att titta i en annan webshop som inte delar upp sina kläder efter kön hellre än att sponsra en butik som avgör vilka kläder som passar vilket kön genom sin indelning i menyerna.

 29. Är med.

  bra – att de har en baby kategori, det är så jobbigt på dom som inte har det utan blandar alla kläder i samma.

  dåligt – att det inte fanns dregglisar haha, det är något jag älskar verkligen!

 30. + Så snyggt – kläderna, bilderna, siten. Framför allt så himla många mysiga tyger/mönster som frestar så att få köpa!

  – Uppdelning pojke/flicka. Det fanns massor på båda avdelningarna som hade passat båda, synd att ni talar om för barnen vilken kategori de tillhör istället för att uppmuntra till individualism. En kategori “barn 1år och upp” hade räckt utmärkt, sedan är det väl upp till var och en om man köper den röda eller rosa tröjan.

 31. Jag uppskattar särskilt att det går att söka på storlekar utan könsuppdelning.Som det är nu kan både de som har en mer könsneutral inställning till barnkläder och de som vill dela upp det i pojk- och flickkläder känna sig välkomna och få sina önskemål tillgodosedda.
  Jag har väldigt lite att invända mot. Sidan är klar och tydlig och lättnavigerad, men möjligen känns startsidan lite plottrig. Det tror jag dock i första hand beror på den rörliga annonsen från klarna som fanns till vänster på sidan.
  Fin butik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *