Ont om gratulationer

Jag fyller år idag. Jag har bara fått 6 st grattis på Facebook.

Hur är det möjligt? Alla andra som fyller år får över 100 grattis. Har Facebook glömt bort att informera mina vänner om att jag fyller år? Hur ska någon kunna komma ihåg att gratta mig om inte Facebook påminner dem? Eller är det ingen som vill gratta mig? Jag är faktiskt snäll. Åtminstone mot barn och djur. Eller ja, åtminstone mot mitt eget barn och katter.

Det finns en viss möjlighet att det är så att jag kanske någon gång fick för mig att jag tyckte att det är onödigt att folk vet hur gammal jag är och att jag ändrade inställningarna så att ingen ska kunna se när jag fyller år. Det är kanske så, jag orkar inte leta reda på var man kollar om min födelsedag är offentlig eller ej.

Oavsett det så är det ju faktiskt så att om jag har dolt min födelsedag på Facebook så gjorde jag ju det någon dag som inte är min födelsedag. Någon dag när jag tyckte att det inte var lämpligt att folk kommer ihåg min födelsedag. När det väl är ens födelsedag så tycker man ju faktiskt att folk ska komma ihåg ens födelsedag.

Hälsningar, Kränkt ca-26-åring på Facebook

5 thoughts on “Ont om gratulationer”

  1. Ge mig ditt lösenord så ska jag se till att den rätta information om dig sprids i cyberrymden. Jag lovar! Jag gratulerade ju till St Patrick’s day, får jag ingen uppskattning för det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *