Öroninflammation

Jag har väldigt tur för det är jag som åkt på en öroninflammation så sjukdomen innebär inte så mycket gnäll. Det skulle ha varit värre för mig om någon annan i familjen skulle ha fått det.

Det var till och med lite fördelar med att vara sjuk imorse för jag fick ha sovmorgon i lugn och ro. Maken tar ju små-åkommor på allra största allvar och såg till att gullefjunet inte störde mig.

Det är lite besvärligt att hitta en öppen vårdcentral och ett öppet apotek på juldagen, men det gick till slut. Det tog dubbelt så lång tid på apoteket som hos läkaren. Maken bara “Vad fort det gick?” när jag kom ut. Det fanns ju inte så mycket att prata om. Jag sa “Jag har öroninflammation”, läkaren tittade mig i örat och sa “Du har öroninflammation” också fick jag ett recept. Den som pratade mest var gullefjunet som berättade att hon inte tycker om att ta sprutor och sen frågade hon om barn fick klistermärken när de följer med sin mamma till doktorn, men han hade inga så det fick hon inte.

Mer intressant än så här har dagen inte varit. Jag har ätit julmat till lunch (köttbullar och makaroner) och ska äta julmat till middag. Också har jag köpt godis till ikväll. Juldagen är en ganska värdelös dag, det finns ingenting att göra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *