På tisdag börjar Svenska Hollywoodfruar

Mondocane har bara fin-kanaler så hon kan inte se Trean. På tisdag börjar Svenska Hollywoodfruar. En kvalitets-tvserie som inte han höjas till skyarna tillräckligt. Detta får ni inte missa. Jag får bestämt intrycket av att Mondocane är den typen av person som är jätteledsen över att missa detta fantastiska program.

För hennes och andra som inte har Treans skull tänkte jag därför att jag skulle visa ett klipp av ett av många guldkorn från denna otroliga tv-serie. Man mår lite bättre i sin egen medelsvenssons-tillvaro när man ser att pengar varken kan köpa talang eller självinsikt.

Nu vill jag självklart inte utlova för mycket innan jag sett den nya serien. Men jag har höga förväntningar. Både Birgitta Persson och Maria Montazami återkommer. Isabella Adrian har ju tidigare inte riktigt levererat men med lite graviditetshormoner kanske det blir ordning på henne också. Jag kommer i alla fall att sitta bänkad på tisdag kväll.

Om gullefjunet vägrar sova så är maken redan informerad om att han är on duty. Jag misstänker att jag kommer att få inspiration att återkomma till det här ämnet här på bloggen. Jag är ju inte sämre än att jag kan erkänna att jag gillar easy targets.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *