Piteå Summer Games

Jag förstår om ni undrar om jag har dött, nu när jag inte har uppdaterat bloggen på 20 timmar. För så är vi bloggare. Vi tror att om vi inte uppdaterar våra bloggar så går alla omkring och undrar om vi har dött eller om det har hänt något annat allvarligt. Vi tror på fullaste allvar att om vi inte uppdaterar er om allt vi gör så går ni omkring och undrar vad vi gör. Som om att ni inte hade något bättre för er. Som om ni överhuvudtaget märker att bloggen inte uppdaterats. Fast då påpekar vi för er att vi inte har bloggat på länge (länge är ett relativt begrepp i bloggvärlden). För säkerhets skull bara så att ni inte missar det.

Men jag lever. Bra va? Nu kommer biten där jag ska berätta för er varför jag inte har bloggat på “länge”. Jag håller på och förbereda Kidkit för att ha en sån där butik där man kan gå in genom dörren och se på kläderna och klämma och vrida och vända. Sen kastar man tillbaka allting på bordet i en stor hög så att den som jobbar i butiken ska ha något att göra och vika om kläderna. En sån butik ska jag ha inne i Pitstan i helgen under Piteå Summer Games. Kom dit och rör till på borden vetja!

I gamla Audiobutiken mellan Smycka och Challenge Sportbar, mittemot Småstaden. Där finns Kidkit imorgon fredag mellan 11 och 24 (midnatt alltså) och lördag mellan 11-16. Vi delar lokalen med Go Attention så ni kan även titta på och köpa dam/tjejkläder samtidigt.

Den trogne läsaren uppmärksammar nu att jag använder en gammal bild som jag har använt förut. Jag orkar inte göra någon ny och den är ju ganska fin eller hur?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *