Polyesteroverallen är packad

Packningen går bra. Det viktigaste är redan nedpackat.

Polyesteroverallen är packadDagens frågor;

Maken: “Dammsuger du NU?” Jag: “Nej jag går bara runt med en dammsugare i handen”.

Farsan: “Hur många tavlor har ni egentligen? Helt onödigt”. Ingen orkade svara.

Jag: “Kan vi kasta bort den här trasiga jävla jordgloben nu?” Maken: “Är du inte riktigt klok?! Jag ska laga den.”

Farsan: “Ska jag bära ner den här lådan?”. Jag: “Ja, det ska till återvinningen”. Maken: “Nej, det är återvinning.” Farsan: “Så ska jag ta den eller inte?”. Jag: “Ja, ta den nu”. Maken: “Nej, jag åker med den sen”. Farsan: “Hur ska ni ha det?”. Maken: “Jag tar den sen”. Jag: “Men för guds skull, varför kan den inte få åka nu?!”. Farsan: “Så då lämnar jag den då eller?” Jag: “Jag skiter väl i vilket…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *