Presentbordet klart

Man skulle kunna tro att maken hade kvällens jobbigaste uppgift. Han fick lov att ta ut soporna och blåsa upp ballonger.

Han behövde inte ens blåsa för jag hade köpt en ballongpump. Själv la jag (och mamma, typ mamma fick göra alla svåra grejor) två smörgåstårtor och jag slog in alla presenter. Krullade snören på paketen. Män tror att det inte är viktigt med krulliga snören på paket men den är jätteviktigt. Presenten blir typ 8 kr dyrare och ser jättemycket finare ut.

Maken han satt bara och klagade över ett det var dålig kvalitet på ballongerna och på ballongpumpen.

Till slut så han “Du har mindre fingrar än mig så du får knyta den här”. När jag sa “Å kolla, den ser ut som en gigantisk penis” tappade han taget så att ballongen flög iväg. Eller så “tappade” han den. Jag hann i alla fall inte fotografera ballongen.

Nu är i alla fall presentbordet klart. Ifjol väckte vi henne genom att sjunga och i vår familj har vi inte många skönsångare så det tog evigheter att trösta henne tillräckligt för att hon skulle kunna öppna presenter.

I år tror jag att vi testar att väcka henne först och berätta att det finns presenter innan vi sjunger.

Presentbord

Jag orkar inte mer nu. Men jag har visat farsan var det hänger en påse med typ 45 ballonger och en ballongpump så om vi har tur så är golvet täckt av ballonger imorgon bitti när vi vaknar. För farsan är minst lika gnällig som maken, men om helt andra saker. Och han brukar vakna vid fem-tiden så han har en massa timmar att slå ihjäl innan vi andra vaknar.

Han kan gömma legopaketet under ballonger så att flickebarnet tror att han lurades när han sa att jag var och köpte lego!

2 thoughts on “Presentbordet klart”

  1. Grattis till lillan!
    Jag håller med dig om snören, fina paket är jätteviktiga medan Batman tycker sånt där är totalt onödigt….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *