Så här ser mitt nattlinne ut

Plötsligt händer det. Blogginspirationen alltså. Min kusin la ut en tävling där man kan vinna gardiner på Facebook och då kom jag plötsligt på något mycket intressant jag kan berätta för er.

Det här är ett foto av mitt nattlinne. I vanliga fall hänger jag inte upp det på en galge när jag tar av mig det på morgonen. Det har jag bara gjort nu för fototillfället.

Som ni ser är det inget traditionellt nattlinne. Det är en natt-amnings-BH, som hängt med även efter jag slutade amma. Nu tjänar den som nattlinne. Naturligtvis i kombination med ett par trosor. Annars skulle jag ju frysa på nätterna.

Innan jag blev gravid använde jag inte nattlinne eller BH alls på nätterna. Men nu efter dottern har möblerat om min byst till oigenkännlighet vill jag gärna samla ihop mina tillgångar. Men nattlinnen har ju en tendens att försöka strypa en på natten så jag kör med denna fortfarande. Om man står upp duger den inte till mycket, men när man sover är den mjuk och skön.

Detta nattlinnes huvuduppgift är inte att förföra maken. Den är tämligen oduglig på just det området. Men det är inte för makens skull jag tänkte att jag skulle vinna nya gardiner. Jag tänkte mer på grannarna. För när gullefjunet har en sån där natt att hon vaknar och inget annat hjälper för att trösta än att bära runt henne i lägenheten. Ja då bär jag ju runt på henne i mitt “nattlinne”.

Nu är det inte jättemycket insyn i vår lägenhet. Men på framsidan har vi ett äldre par till grannar som jag hoppas inte är nattugglor som sitter och tittar ut genom fönstret vid 3-4-tiden på nätterna.

Men bara utifall att tänkte jag att jag skulle försöka vinna ett par nya gardiner som jag kan dra för, så att jag inte ofredar grannarna när jag bär runt på dottern på nätterna.

Så här ser gardinerna ut och ni kan tävla om dem här. Men tänk på mina grannar och låt bli att vinna va?

2 thoughts on “Så här ser mitt nattlinne ut”

  1. Om du inte ser min e-mail när jag svarar skriver jag det här också: halvbonden@gmail.com
    Du får jättegärna skriva, det skulle vara jättesnällt!

    Och jag hade också min amningsbh väldigt länge efter amningen för att de var så sköna, men nu är de för stora för mina bröst blev säkert tre storlekar större under amningen och har sedan sucesivt blivit mindre och mindre. Nu har jag vanlig BH. JAg har hittat en sort som inte skaver. Men jag tror att jag har det mest för att jag känner mig naken utan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *