Så ostadig

Efter jobbet blev jag upphämtad också åkte vi och handlade. Maken handlade maten och jag tittade på älgar. När jag hade tittat klart på en älg ställde jag tillbaka den på hyllan.

Det var en väldigt ovegolant älg, för den ramlade omkull och sedan trillade den ner från hyllan. Tappade båda hornen, ett ben och svansen. Jag kunde inte ens skylla på gullefjunet, så jag kollade mig omkring om någon sett missödet, la upp alla kroppsdelar på hyllan och försökte diskret gå vidare.

Det var ju på inget sätt så att jag hade sönder älgen med flit. Jag hade inget uppsåt. Det låg fyra andra trasiga älgar på samma hylla. Så jag kände att om de säljer älgar som inte kan hålla sig på benen får de räkna med lite svinn.

När jag försökte gå vidare ställer sig ungen nedanför hyllan och hoppar upp och ner med armarna uppsträckta och skriker för full hals “mamma jag vill titta på älgen som gick sönder”…

Ikväll ska vi ta en liten utbildning om diskretion i penibla situationer.

Trasig älgEDIT: Efter Birgits fråga på Facebook-sidan måste jag förtydliga att jag fotograferade mitt vandaliserande när det låg på hyllan i butiken.
Jag STAL inte den trasiga älgen och tog hem den och fotograferade den hemma. Vem vill ha en trasig älg liksom? Jag snattar minsann inte, jag slår bara sönder saker. Inte ofta, det här är typ första gången. Om jag minns rätt. Gullefjunet tappade ju sönder en groda en gång, men det var inte mitt fel för jag så ju åt butiksinnehavaren att hon skulle göra det så det räknas inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *