Saker jag lärde mig i Stockholm

Igår fick jag veta vart Danny Saucedo bor. Inte så att han bjöd in mig på fika eller så. Han gick in i en port på samma gata som min bror bor på. Det är inte så att jag tror att alla människor bor i alla portar de går in i. Men jag googlade och  fick reda på att han bor i den porten han gick in i.

Om jag hade varit tolv år och Danny var min idol skulle jag ha kunnat ha väldigt mycket nytta av den kunskapen. Jag skulle tex ha kunnat sitta på trappsteget och vänta varje dag för att få se min idol. Kanske bett om en autograf. Nu är jag inte tolv och tycker att hans musik är så där lagom amazing. Så nu har jag ingen nytta alls av att veta var han bor. Just nu i alla fall, men om gullefjunet får för sig att Danny är hennes idol om några år kan vi ju gå ditt och sätta oss på trappen då.

Han var väldigt orange kan jag också berätta. Lite kuriosa så där. Ni undrar säkert jättemycket vilken färg han var.

Jag lärde mig saker om mat också i Stockholm. Om ni någon gång är i närheten av Centralen och känner att ni är sugna på något klassiskt svenskt att äta då vet jag vart ni kan gå. Där inne på Centralen där det är en food court med flera snabbmatställen runt omkring finns det ett ställe som heter Svenska Klassiker.

Dit kan ni gå och äta en klassiskt svensk kebabtallrik eller en klassisk svensk french hot dog.

2 thoughts on “Saker jag lärde mig i Stockholm”

  1. Haha, du är så bäst! Helsvensk Kebab och french hot dog- jo jag tackar jag! Menar du på fullaste allvar att dom hade det på menyn över svenska klassiker?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *