Saker som inte är bra med den här bilresan

Den har bara pågått i en halvtimme än.

Maken hade köpt två nya filmer och ingen av dem funkar i bilfilmtittarapparaten.

Film nr 3 hackar och stannar hela tiden.

Jag sitter bak så jag har väldigt svårt att se hur maken kör och ge honom råd. Jag får gå på känsla och nöja mig med instruktioner som “Du kör för fort”.

Det sitter en bilfilmstittarapparat i cigarett-uttaget så jag har ingenstans att stoppa sladden till min dator. Det finns ju ett uttag till fram men om jag föreslår att jag ska sitta fram och hjälpa pappa med körningen så blir det sånt liv att det är lugnast att sitta här utan ström.

En sak som är bättre här än på Norweigans flyg är i alla fall internet connectionen.

20150307_084315

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *