Saker som ni troligen är intresserade av

Jag är ute och flyger igen. Sätet bredvid mig är tomt. Jag är duktig på att välja säte när jag checkar in.

Jag köpte en tidning på Arlanda som heter InStyle. Det är ett sådant där modemagasin. Det har 225 sidor. Jag har inte “läst” något så ointressant med så lite att läsa sedan gullefjunet var på pekboksstadiet.

Efter min tredje arbetsvecka har jag nu äntligen ett skrivbord på jobbet. Det är kul att slippa vara hemlös på jobbet. Det var lite jobbigt att vara hemlös både privat och på jobbet.

Medan jag har varit i Stockholm i veckan har gullefjunet tydligen “tagit hand om en av krukväxterna i köket åt mamma”. Maken har inte velat berätta hur det här har tagit sig uttryck, han säger att det får bli en överraskning, men jag misstänker att det här innebär att jag har en blomma mindre att vattna nu för tiden.

Tanten som sitter två rader framför mig måste lida av bacillskräck. Just nu sitter hon och försöker tända lampan ovanför sig med hörnet av en dagstidning som hela tiden viker sig.

Nu när jag ska publicera detta så funkar inte Norwegians gratis WiFi. För det gör den typ aldrig. 50% av den reklamen är falsk. “Gratis” är sant men “WiFi” är lögn. Den funkar alltid bara så pass länge att man får upp browsern så att man kan sitta och titta på den där cirkeln som snurrar resten av flygningen.

Tillägg. Nu är jag alltså hemma så att jag kan publicera detta inlägg som jag skrev när jag helt gratis inte hade någon WiFi.

One thought on “Saker som ni troligen är intresserade av”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *