Sammanfattning av bloggsommaren

Nu är det augusti. Det är inte mycket kvar av sommaren nu. Så jag tänkte att jag skulle göra en kort sammanfattning av hur sommaren har sett ut i bloggvärlden, med länkar och allt.

Trebarnslandet har solat benen. Sofia har solat benen. Suzan har solat benen. Jessica har solat benen. Elisa har solat benen. Pernilla har solat benen. Sara har solat benen. Annan Sara har solat benen. Blondina och hennes vän har solat ett ben var. Jenny har solat benen. Massor med andra bloggare har också solat benen men nu orkar jag inte länka fler.

Jag har inte solat benen. Man kan få hudcancer. Men så här ser mina ben i alla fall ut när jag inte solar dem.

One thought on “Sammanfattning av bloggsommaren”

  1. Hej Victoria.
    Jag såg just att du taggade mig på mina kommentarer på min egna blogg. Ja, jag vet är lite sen. Men ville bara säga att jag tycker att det är super kul att du läser min blogg, om du nu gör det 😉 Ska ta mig en titt runt här på din också nu:-) Söt dotter du har förresten!

    Önskar dig en bra fortsatt sensommar.. The Beauty of Life By Elisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *