Sex i hängmattan

Nej det är ingen anekdot på gång om ni hoppades på det.

Familjeliv har gjort en undersökning bland Sveriges mammor. 1128 mammor har deltagit i en undersökning som de påstår är statistiskt säkerställd. I den här undersökningen har de ställt viktiga och intressanta frågor. Som var mammor vill ha sex till exempel.

26% vill ha sex i skogen. Man kan ju undra om de har varit i skogen någon gång? Det är säkert bara storstadsbor som har klickat i det alternativet. De har sett någon bild på skogen och har en romantiserad föreställning om hur det är i skogen. Barr, grenar, ris, småkryp, ormar, myror och mygg är bara ett litet axplock av vad man hittar i skogen. Om maken skulle föreslå att jag skulle dra ner brallorna i skogen skulle jag svara att jag väntar med att kissa till jag kommer hem.

Sen var det hängmattan. Där vill 6% ha sex. Jag vet inte vad folk tänker sig för hängmatta. En sån här kanske?

Palmerna och havet i bakgrunden kanske får folk att tro att det här är en lämplig plats att ha sex på. Men seriöst – har de försökt ligga i en sån här hängmatta någon gång? Svår att komma i och svår att ligga kvar i brukar de vara. Man törs knappt röra sig av rädsla för att hela skiten ska snurra runt och dumpa en på backen. På vilket sätt är det tilltalande att drömma om gymnastiska övningar i en hängmatta?

Badkaret vill 32% av mammorna i åldersgruppen 18-30 år ha sex i. Men bara 13% och 12% i åldersgrupperna 31-40 år och 41-55 år. Av det kan man dra slutsatsen att äldre kvinnor redan har lärt sig att det bara slutar med att allt badvatten är på golvet efteråt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *