Sminklärare!

Nu när jag är bloggare får jag också fina erbjudanden i inboxen. Idag har jag fått en förfrågan om jag vill vara med och göra makeuptutorials, dvs spela in en film om hur man sminkar sig som företaget sedan lägger ut på sin hemsida. Man får också lägga upp den på sin egen blogg.

Vet inte riktigt hur de valde ut mig för detta erbjudande? Är det alla sminktipsen som jag lagt upp här på bloggen? Eller utgår de från att det sitter en girly-girl bakom tangentbordet på en blogg som har med ordet Prinsessan i namnet? Couldn’t be further from the truth!! De vet uppenbarligen inte vem de har emailat!!

Jag kan med nöd och näppe fixa mascara och läppstift när det är nödvändigt. Jag lever efter filosofin att smink aldrig är nödvändigt. Jag är så snygg i alla fall utan. Eller det hjälper ändå inte. Beror på vilket humör jag är på vad anledningen är till att jag sällan bryr mig om smink. Det är bara jobbigt att tvätta bort.

Jag kan inte sminka mig, om jag gör det själv ser det mer ut som en krigsmålning. Så om jag måste ha smink tycker jag att det är en tjänst väl värd att betala för. Av den anledningen är jag i alla fall lite sugen på att skicka dem en liten film, den skulle kunna bli grymt bra. I humorkategorin då alltså, i sminkskolan skulle den knappast platsa! Skulle ni vilja se min “utbildningsfilm” om make up?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *