Snattarnas favoritplagg

Idag har det varit Jävredagen så Kidkit hade en liten butik i en av sjöbodarna. Jag kan idag visa vad snattarnas favoritplagg är. Inte bara en utan två av dessa fantastiska sparkdräkter snattades idag.

Det var lite stressigt där ett tag så jag har tyvärr inte det stora nöjet att berätta för er vem den lyckliga ägaren/ägarna till de fina sparkdräkterna är. Ni som inte har möjlighet att besöka Kidkit personligen för att snatta hittar sparkdräkten till försäljning i Kidkits webbutik.

Tre-packet elefantbodys sålde slut idag, utan inblandning av snattare, och det kommer tyvärr inte hem fler. Det är ju snart vinter och då kan man ju inte ha kortärmat. Det går inte. Man kan ju knappt ha kortärmat på sommaren i det här landet.

Men det finns fortfarande några kvar av pippifåglarna. Skynda fynda liksom. Om ni väntar för länge kan det ju hända att det blir som med elefanterna att fåglarna också är slut när ni bestämmer er för att slå till.

Eftersom det snart är vinter är det säkrast att ni klickar hem en kofta till. Annars fryser bebisen. Om bebisen fryser kan någon rynka på pannan och tycka att du är en dålig mamma. Men koftan räddar upp situationen så att du framstår som en mönsterförälder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *